Strategisk talentudvikling

Vi har en holistisk tilgang til talentudvikling og tror på, at talentudvikling skal understøtte din organisations strategi og vision.

Med udgangspunkt i organisationens strategiske mål åbner vi op for en måde at arbejde med talent på, som udfordrer konventionelle talentprogrammer.

Vi udvikler ikke kun talenterne men hjælper samtidig med skabe rammerne, som giver medarbejdere med potentiale de relevante muligheder for at udnytte deres talent. Forskning viser nemlig, at vi i praksis ikke kan spotte talent og det i langt højere grad er konteksten der er afgørende.

Vi har udviklet vores talentprogram – LEAD THE TALENT

I samarbejde nogle af de største virksomheder i Danmark har vi udviklet Danmarks eneste talentudviklingsprogram med fokus på mangfoldighed og innovation – LEAD THE TALENT. En mangfoldig organisation er mere innovativ og skaber mere vækst, men vi formår desværre ikke at udnytte det potentiale vi har i vores samfund.

Det forsøger vi at ændre på med LEAD THE TALENT. Vi finder de største mangfoldige ledertalenter som kommer igennem en række virksomhedsmoduler, hvor de bliver trænet af erfarne ledere fra de deltagende virksomheder. Talenterne bliver desuden uddannet indenfor innovation og skal samtidig løse strategiske udfordringer for virksomhederne.

Vores mentorkorps består af erfarne ledere, som sikre forankring af læring og talenternes fortsatte udvikling. Læs mere om programmet som har været nomineret til CSR Awards og vundet Integrationsprisen her

Vi hjælper andre med at udvikle deres talenter og organisation

Det er afgørende for enhver virksomhed og ethvert land at forstå, at nøglen til at imødegå de udfordringer, som vi står overfor, og til at realisere de store potentialer, indebærer at bringe talenter meget mere i spil. Talent er det 21. århundredes råstof, og forskellen mellem succes og fiasko i en globaliseret verden står og falder med vores evne til at identificere, udvikle, fastholde og motivere talenter.

Vi hjælper store danske organisation med udvikling af deres talenter. Vi driver bl.a. netværket for Fremtidens Medarbejder hos F5 Networks. Her arbejder vi for at skabe bedre resultater for talentudvikling sammen med en bred skare af HR ledere fra nogle af Danmarks førende virksomheder. Du kan følge vores arbejde her

Vil du høre, hvordan du kan nytænke din virksomheds talentudvikling? Vi tager gerne en uforpligtende samtale. Kontakt os her

Cases