13692307_10210324665612498_954836899_o

Günes & Co. er et innovationsbureau med særligt fokus på tre typer af innovation.

Business innovation

Vi hjælper organisationer og virksomheder med at skabe nytænkende og innovative koncepter, services og produkter med udgangspunkt i deres kunders behov. Vores udgangspunkt er brugerdreven innovation (design thinking), hvor vi har bred erfaring med at arbejde i spændingsfeltet mellem nysgerrig antropologi og benhård forretning. Vi kan bygge bro fra antropologisk identificerede mønstre i menneskers adfærd, finde de eksisterende og udvikle nye løsninger på komplekse udfordringer.

Social innovation

Vi hjælper både offentlige og private organisationer med at løse nogle af deres mest komplekse sociale eller adfærdsmæssige udfordringer. Vi lærer af dem, som lykkes på trods og arbejder helhedsorienteret og samskabende. Dette sker gennem Positiv Afvigelse metoden, som kræver et langsigtet og tæt partnerskab med de respektive virksomheder/institutioner/interessenter, der ejer problemet og kæmper med det hver dag. Vi sikrer motivation og ejerskab blandt interessenter før, under og efter implementeringen af nye og udfordrende forandringer og tiltag.

Talent innovation

Vi nytænker måden, vi spotter, udvikler og fastholder talenter på. Vi leverer skræddersyede talentudviklingsforløb og aktiviteter for vores klienter med et fokus på at skabe en mere innnovativ organisation. Dette inkluderer også at udnytte mangfoldigheden, som er i organisationen og gøre den til en central del af talentudviklingsforløbet, vi kører med dem. Vi holder løbende oplæg/seminarer om talent og talent innovation. Vi udvikler desuden selv talenter og ledere med et mangfoldigt og innovativt mindset gennem vores forløb LEAD THE TALENT.

Medarbejdere