Talent Innovation cropped

Talent innovation

Vil I udfordre måden, hvorpå jeres organisation tænker talent og lederudvikling? Lad os hjælpe jer med at udvikle talentudvikling i praksis og i tæt samarbejde med den daglige ledelse. Vi vil sikre, at jeres talentudvikling ikke kun finder sted i kursuslokalet, men skaber en vedvarende forandring i virksomheden.

IMG_7796

Business innovation

Vil I gerne forme jeres strategier og nye forretningskoncepter med afsæt i jeres brugeres og potentielle brugeres behov? Ved at kombinere brugerindsigter med trends og viden om markedet, kan vi hjælpe jer med at få en klar retning for jeres virksomhed og jeres ydelser.

tilladelse-3

Social innovation

Vil du tackle nogle af de mest komplekse sociale udfordringer i vores samfund? Med udgangspunkt i metoden Positiv Afvigelse lærer vi af de individer, der lykkes på trods. Vi arbejder også på at sikre, at udfordringerne stadig bliver håndteret, når vi er væk. Derfor får interessenterne omkring problemet de nødvendige designværktøjer til selv at kunne spotte, bearbejde og udbrede den positive adfærd – både blandt dem selv og øvrige interessenter. Vores fokus er at skabe grundlaget for en vedvarende og bæredygtig forandring.

F kopi

Foredrag og workshops

Er du blevet nysgerrig på vores arbejde og metoder? Vi holder foredrag og afvikler workshops inden for vores 3 primære områder:
Talent Innovation – Udnyt potentialet i din organisation
Business Innovation – Design thinking og brugerdreven innovation
Social Innovation – Sådan løser du komplekse udfordringer

Vi tilbyder desuden en række foredrag inden for motivation og succes. Vi faciliterer også inspirerende workshops i forbindelse med KICK-OFF arrangementer, temadage og strategiseminarer.