LEAD THE TALENT

DANMARKS ENESTE TALENTPROGRAM MED FOKUS PÅ MANGFOLDIGHED

FORMÅL

At skabe mangfoldige ledere og organisationer i Danmark med henblik på at øge innovationskraften og konkurrencedygtighed i hjemlige og globale markeder.

AKTIVITETER

LEAD THE TALENT er et før-leder talentudviklingsprogram skabt i samarbejde med en lang række danske private og offentlige virksomheder, såsom Falck, Arla, DONG Energy, Energinet.dk, Aarhus Kommune, D2I, Resonans, Widex, og mange flere. Disse virksomheder  faciliterer udviklingen af nogle af de dygtigste mangfoldige talenter, som alle er sat sammen på tværs af køn, etnicitet, profession, alder, uddannelse osv.

LEAD THE TALENT gør ledelse til talenternes fag. De bliver presset og trænet af erfarne ledere fra bl.a. nogle af de største internationale virksomheder i Danmark. Virksomheder er på udkig efter talenter og øger deres mulighed for vækst og innovation igennem mangfoldige talenter.

RESULTAT

I samarbejde med nogle af største organisationer og virksomheder i Danmark har vi siden 2011 udviklet mangfoldige ledertalenter. LEAD THE TALENT blev i 2012 nomineret til CSR AWARDS og vandt samme år Integrationsprisen i Danmark.

TYPE: Talent Innovation
KUNDE: Erhvervstalenter fra hele Danmark
DATO: 2011 – nu
Egmont Fonden - Styrket indsats
Danske bilforhandlere
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial