SKAT

STRATEGISK TALENTUDVIKLING HOS SKAT

FORMÅL

Ved at arbejde med talent innovation hos SKAT vil vi være med til at udvikle mangfoldige talenter.

AKTIVITETER

Vi skal gennemføre to strategiske talentudviklingsforløb og sikre en reel brobygning mellem realiseringen af strategisk fokuserede projekter og udfoldelsen af potentiale i organisationen. Talentudviklingsforløbet skal dermed understøtte realiseringen af SKAT’s strategi. Med afsæt i vores erfaringer, vil vi udfordre såvel talenter, ledere og SKAT som organisation i forhold til at sikre denne ambition.

Vi lægger op til to meget praksisnære forløb, der også et tænkt sammen i en helhed. Begge forløb er bundet sammen af et overordnet formål om at udnytte og udfolde potentiale i SKAT i løsningen af konkrete opgaver og projekter. Alle relevante interessenter er inddraget i forløbet (topledelse, HR, projektejere) for at sikre et grundlæggende ejerskab.

Tilgangen i vores løsningsforslag er baseret på relevant forskning og praksis om det styrkebaseret perspektiv, kundefokus samt strategisk talentudvikling i organisationer.

RESULTAT

Det overordnet mål for forløbet var at skabe værdi i virksomheden. Både forretningstalenter og lederaspiranter er blevet udviklet gennem forløbet. Organisationen har også fået et opdateret fokus og værktøjerne til at tage kundernes perspektiv.

Læs her SKATs egen artikel om de resultater talentforløbet skabte i organisationen.

TYPE: Talent innovation
KUNDE: SKAT
DATO: 2016-2017
F5 Networks - Fremtidens Medarbejder
Comwell Aarhus
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial